Нашият сайт използва бисквитки. Разглеждайки сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Малко повече за нас

Работим с усърдие
и страст

Всеки нов проект е предизвикателство - като бял лист, който трябва да бъде запълнен! Сблъсквали сме се с големи клиенти и проекти, работили сме и по малки задачки, които са част от голямо задание.
Обединява ни желанието да се развиваме в дигиталната сфера и да прилагаме натрупания през годините опит, за да предложим по-добри решения и по-интересни идеи.

Кои сме ние?
Нашият екип

Деси КаравеликоваГрафичен дизайнер
"Графичният дизайн ме вълнува не просто като краен продукт и решение на конкретно задание, поставено от клиент, а като част от цялостна рекламна концепция. Гледам на създаването на дизайн като на процес, който трябва да се впише в рекламните цели, за които е предназначен. Ако едно лого е красиво, но не кореспондира с продуктите или услугите, които предлага бранда, това означава, че трябва да се промени. Целта на рекламата е не (само) да бъде красива сама по себе си, а да привлича - конкретни потребители към конкретни продукти или услуги. Една реклама може дори да не ви харесва, но ако сте запомнили бранда, който тя представя, значи е успешна!

Интересувам се и от рекламни стратегии, които се развиват в уеб пространството и обичам да работя с малки или средни по мащаб компании, защото смятам, че на тях мога да помогна най-добре да развият потенциала си.

Изработвам и дизайн на печатни материали, като приоритет е този дизайн да кореспондира с цветовете и шрифтовете, използвани от съответния бранд и да "говори" на клиента по подходящ начин."

Профил

Изработка на лога
Дизайн на печатни материали
Графично оформление на уеб сайтове /UI дизайн/
Писане и редакция на текст за уеб сайтове
Дизайн за уеб приложения
Консултации за фирмена идентичност
Консултации за реклама в социални мрежи
Презентации

Интереси

Дизайн - графичен, уеб дизайн, архитектура, интериор и екстериор
фирмена култура и комуникация
Печатна и уеб реклама
Психология
Българска история, история на древни цивилизации, древно изкуство
Станимир КаравеликовУеб дизайнер
"Когато създавам уеб сайт по задание, аз се стремя предварително да се запозная с дейността на компанията и продуктите или услугите, които ще представя тя чрез този сайт. Това ми помага да предложа не просто модерен дизайн, а дизайн, който да накара бъдещите посетители да "почувстват" продуктите, преди да ги закупят и да се отнесат с доверие към марката и компанията. За мен е важно да предам конкретно настроение чрез визията на един сайт, а не той непременно да бъде изпълнен с графика и ефекти, макар често двете да вървят ръка за ръка.

Създавал съм както сайтове за големи брандове, така и за прохождащи идеи с ограничен бюджет. Независимо по какъв проект работя, винаги се стремя крайният резултат да бъде модерен, впечатляващ и да носи правилното послание. Така малките идеи се реализират, а големите брандове стават още по-влиятелни.

Харесва ми да работя със стартиращи идеи, тъй като самият аз съм пълен с такива и по време на разговор с клиента винаги ми хрумва нещо ново, с което мога да му помогна да развие и реализира идеята си или да го посъветвам да постъпи различно, за да постигне успех. Досега винаги съм успявал..."

Профил

Уеб дизайн
Създаване на електронни магазини
Оптимизация на уеб сайтове за търсачки (SEO)
Оптимизация на уеб сайтове за мобилни устройства (Responsive design)
Консултация по стартъп идеи
Създаване на маркетингови стратегии
Управление и анализ на интернет реклама

Интереси

Компютърни технологии
Нови идеи и иновации
Програмиране на смарт устройства за дома
Психология на потребителите
Българска история, език и символизъм
Иван НеделчевФотограф
Фотографията не е професия. Фотографията е начин на живот. Зад гърба си имам повече от 35 години професионален опит и вдъхновение, интересни пътувания, срещи с клиенти или просто хора, които са застанали пред обектива ми. Живея и работя в Русе, но често пътувам, когато работата го изисква.

Повече за мен може да научите на http://denoncolor.com/ 

Ако желаете да получите оферта, касаеща само заснемане, моля пишете ми на office@denoncolor.com.
За заснемане с цел публикуване в уеб или печатна реклама - очаквам ви на ivan@createdesigns .

Профил

продуктова фотография - заснемане на продукти в лайтбокс или сетинг,
интериор и екстериор - заснемане на сгради и офиси
репортажна фотография - отразяване на обществени събития или лични празници

Уеб дизайн от CreateDesigns

Ще Ви консултираме безплатно. Достатъчно е да ни потърсите.

Email: info@createdesigns.eu

Стан: +359 878 63 79 63

Деси: +359 878 63 79 64