• Twitter
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • RSS

Уеб дизайн, изработка на уеб сайтове и дизайн на лога

Please select your page

Тройна Великденска промоция от CreateDesigns™

Тройна Великденска промоция

20% отстъпка + безплатен домейн + стек визитки

До Великден 2014г. всеки, който поръча нов уеб сайт или редизайн на своя съществуващ, ще получи бонусите на CreateDesigns™. Вижте нашите предложения, както и специалните ни бонуси за фенове в края на статията.

Вземете вашия нов и модерен уеб сайт

Ние ще ви изготвим нов, модерен и добре оптимизиран уеб сайт, който да подобри вашия бизнес онлайн. Ето и основните предимства:

 • модерна визия
 • възможност за самостоятелно обновяване на сайта
 • възможност за неограничен брой езикови версии
 • оптимизация за мобилни устройства
 • оптимизация за търсачки
 • оптимизация за социални мрежи
 • три нива на статистика за посещения
 • последваща поддръжка

Основни типове сайтове

Условно делим уеб сайтовете на четири типа:

Портфолио уеб сайт - това е фирмен или личен уеб сайт, който съдържа информация за фирмата или човека, информация за продуктите или услугите и контактна информация. Този тип уеб сайт може да включва и блог секция с новини, безплатна опция по желание на клиента.

Електронен магазин - уеб сайт за електронна търговия с всички възможности и разширения, подходящи за индивидуалните нужди на всеки наш клиент. Този тип уеб сайт може да включва и управление на няколко електронни магазина, групи клиенти с различни отстъпки или афилиейт модули за дистрибутори. На практика възможностите са неограничени. Този тип уеб сайт може да включва и всички възможности на Портфолио уеб сайт.

Дистрибуторски уеб сайт - това може да бъде уеб сайт на туристически агент или друг тип дистрибутори на услуги с предварителна резервация. Сайтът включва възможност за добавяне на свои или афилиейт услуги с предварително запитване, една или повече форми за запитване с полета, съобразени с индивидуалните нужди на клиента и възможност за следене на запитванията през админ панела на сайта. Този тип уеб сайт може да включва и всички възможности на Портфолио уеб сайт.

Индивидуална разработка - този тип уеб сайт е съобразен изцяло с нуждите на клиента и неговите идеи.

Промоцията

Само до Великден при поръчка на един от горните типове уеб сайт, вие ще се възползвате от специалните бонуси CreateDesigns:

 1. 20% отстъпка от крайната цена на услугата, независимо от нейната стойност
 2. безплатен домейн - ако искате изцяло нов уеб сайт и още не сте запазили име за него, ние ще направим това вместо вас, абсолютно безплатно. Този бонус важи за домейни от типа .com, .net, .co, .org и .eu. Ако пък имате вече запазен домейн, ние можем да поемем неговата поддръжка, като трансферът и таксата за една година ще бъдат подарък от нас.
 3. стек визитки - ние ще ви подарим стек от 250 визитки с индивидуален дизайн, съобразен с вашата фирмена идентичност и визията на вашия нов уеб сайт. Визитките включват и модерния QR код за четене от мобилни устройства.

Ако това ви се струва малко?

Ще ви подарим и безплатна консултация как да направите уеб сайта си достатъчно добър, за дадостигнете нивото на конкуренцията и дори да я победите. Да, това е напълно реална възможност!

Ето и мнения на наши клиенти

С CreateDesigns работя от дълги години, през които обновихме четири пъти уеб сайта на нашата кантора Юсаутор. Откакто направиха първия уеб сайт за нашата кантора, клиентите започнаха постоянно да нарастват, което наложи и нуждата от обновяване и модернизиране на уеб сайта. Сега нашият уеб сайт е един от основните ни източници на клиенти, перфектно оптимизиран и работещ.

адвокат Атанас Костов, кантора Юсаутор

Нашите стоки вече се продават в интернет, благодарение на електронния магазин, който ни направиха CreateDesigs. Те направиха много специфични неща за работата на уеб сайта, важни за нашата дейност. Вече имаме възможност да продаваме на територията на цяла България, бързо и лесно.

Петър Делевмагазин за спортни стоки INA Sport

С новия уеб сайт, който CreateDesigns направиха за нас, ние вече сме конкурентноспособни и в интернет. Сега вече за всеки наш клиент е по-лесно да ни открие и да се свърже с нас.

 Ваня Ивановаезикови преводи Виа Литера

Благодарение уебсайта, който CreateDesigns изработиха за мен, сега Еренджиковата къща се радва на все повече и повече гости!

 Надя Еренджиковакъща за гости Еренджиковата къща

Сайтът на Денон Колор функционира изцяло благодарение на CreateDesigns. Екипът отговаря за дизайна, функционалността, оптимизацията и качването на материали в сайта. Като фотограф, аз предпочитам да се фокусирам върху работата си и да оставя поддръжката на сайта на специалисти.

Иван Неделчев, фото и видео студио Денон Колор

Бонуси за фенове

#1 Персонална картичка - Всеки, който хареса или вече е харесал нашата страница във Facebook или следи нашия профил в Twitter и сподели тази статия с приятели до 15 април, ще получи подарък от нас - персонална електронна картичка, с която да поздрави своите близки и приятели за Великден.

#2 Стек персонални визитки - Всеки, който ни препоръча на свои познати, които искат да си направят сайт и те го поръчат на нас, ще получи специалния ни подарък - стек от 100 персонални визитки с QR код.

Вземете нашата Великденска промоция сега!     Пишете ни

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Забравена парола? |  Забравен потребител?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×