• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • RSS

Уеб дизайн, изработка на уеб сайтове и дизайн на лога

Please select your page

Маркетингови грешки и грешки на мениджмънта при стартиране на нов бизнес

 

"Цел без план е просто пожелание." Антоан Сент Екзюпери

Голяма част от нашите клиенти са хора, които току-що започват да развиват нова бизнес идея. Поради това нашата задача като дизайнери включва не само консултация и изработка на рекламни материали, а обстоен анализ на бизнеса на клиента, за да можем да предложим адекватна рекламна кампания, която да е съобразена с неговия бюджет и цели. Ето няколко съвета, които може би ще са полези и на Вас, ако сте начинаещ предприемач.

Прочети още: Маркетингови грешки и грешки на мениджмънта при стартиране на нов бизнес

Реклама на стартиращ бизнес

Реклама на нов бизнес

Имате идея, вярвате в нея, знаете, че ще се продава добре, но не знаете как да достигнете до потенциалните си купувачи бързо и лесно. Има редица техники и няколко задължителни стъпки, които трябва да направите, за да подсигурите успеха на своя бъдещ бизнес. Тук ще ви запознаем с някои от тях.

Прочети още: Реклама на стартиращ бизнес

Нелоялни практики на лого дизайнери с цел набиране на клиенти

Ние сме наясно, че при търсенето на графичен дизайнер за изработка на вашето лого, вие ще намерите и предложения от 80-100лв за цена за лого. Често обаче не се споменава, че тази цена е уловка, с която да ви хванат за клиенти, а в последствие се оказва, че включва по-малко на брой предложения, вероятно направени набързо с готови изображения. Не очаквайте предварителен анализ на конкуренцията и на корпоративната идентичност в сферата на вашия бизнес, нито компетентен съвет за употребата на логото. В този случай, евтиното излиза скъпо! Вижте и останалите некоректни практики в лого дизайна...

Прочети още: Нелоялни практики на лого дизайнери с цел набиране на клиенти

10 неща, които не можете да правите в Twitter

10 неща, които не можете да правите в Twitter (за напреднали)

 

“Колко потребители можеш да следиш в Twitter?”, ”Имам повече за казване, защо Twitter ограничава броя символи?!”, ”Трябва да изпратим директни съобщения за нашата маркетингова кампания - колко можем да изпратим?”

Тези и още много въпроси се повдигат ежедневно спрямо Twitter и неговите ограничения. И, нека да сме обективни, няма социална мрежа, която си заслужава, и която оставя потребителите да правят каквото си искат, без да налага ограничения. В противен случай спамърите ще я превземат. Затова в тази статия ще разбулим мистерията около всички тези случайни числа, които се съдържат в ограниченията на Twitter...

Прочети още: 10 неща, които не можете да правите в Twitter

Тройна Великденска промоция от CreateDesigns™

Тройна Великденска промоция

20% отстъпка + безплатен домейн + стек визитки

До Великден 2014г. всеки, който поръча нов уеб сайт или редизайн на своя съществуващ, ще получи бонусите на CreateDesigns™. Вижте нашите предложения, както и специалните ни бонуси за фенове в края на статията.

Прочети още: Тройна Великденска промоция от CreateDesigns™

10 съвета за по-добър маркетинг чрез социалните мрежи

Маркетинг чрез социални мрежи

В тази статия ще обърнем внимание на 10 полезни съвета за по-добро взаимодействие със социалните мрежи с цел повишаване на печалбите във вашия бизнес. Сред различните методи за онлайн маркетинг най-популярен е маркетингът за социални мрежи. Ако искате да надвиете конкуренцията и да постигнете по-големи резултати, придържайте се към тези десет важни съвета за онлайн маркетинг.

Прочети още: 10 съвета за по-добър маркетинг чрез социалните мрежи

Картички за 3-ти март

Честит 3-ти март!

Скъпи приятели,

екипът на CreateDesigns™ ви поздравява с националния празник на България! Изготвихме за вас поздравителни картички, които може да свалите безплатно и да изпратите на вашите приятели, които са далеч.

Прочети още: Картички за 3-ти март

Как да избера подходящо лого за моята фирма?

Как да избера подходящо лого за фирмата си?

Когато клиент идва при мен, за да си поръча лого, в повечето случаи се води от личните си предпочитания за картинка, която е видял и му е харесала. Това е често срещана грешка на собственици на бизнес, които нямат много опит с изграждането на бранд и марка. Независимо къде и при кого поръчвате изработката на вашето лого, трябва да имате предвид следните правила при избора на лого за своя бизнес.

Прочети още: Как да избера подходящо лого за моята фирма?

Предимството да имаш фирмен сайт

Предимства на фирмения сайт

Въпреки развитието на интернет като източник на информация и като рекламен ресурс, все още има фирми, които се колебаят дали да присъстват със собствен сайт в онлайн пространството. Днешната статия е посветена именно на мениджърите, които все още претеглят плюсовете и минусите на фирмения сайт.

Прочети още: Предимството да имаш фирмен сайт

Колко струва едно лого

и защо ви е необходимо


Нека първо да отговорим на втория въпрос, а именно: защо е толкова важно да вложите парите си в нещо толкова малко като едно лого, което на пръв поглед изглежда несъществено на фона на всичко останало, което отнема вниманието ви във фирмата - производството на продукта/услугата, опаковката, контактът с клиенти, дистрибутори и снабдители, управлението на служителите и прочие.

Прочети още: Колко струва едно лого

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Забравена парола? |  Забравен потребител?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×