Уеб дизайн

Изработка на уебсайт

- уебсайт тип портфолио, фирмен уебсайт, продуктов каталог, онлайн магазин -

Обърнете се към нас за изработка на малък или голям сайт, с различна степен на сложност на изпълнението.

Етапи на изграждане

1. Събеседване. Преди да започнем работа по Вашия бъдещ сайт, първоначално ще събеседваме с вас, за да уточним маркетинговите цели, които желаете да постигнете с него, ще обсъдим Вашите изисквания и виждания за това как трябва да изглежда сайта. Понякога идеите на клиента не винаги са удачни, в такъв случай предлагаме алтернативни решения. Тук е времето да се обсъди и структурата на сайта. Колкото повече информация имаме предварително, толкова по-дубър ще е крайният резултат.

2. Изпращане на текстове и снимки. Всички материали за сайта трябва да бъдат предоставени предварително, за да можем да съобразим визията и структурата на сайта с тях. Често се случва да ни предоставят снимки с лошо качество, малък размер или без право на ползване. Тогава трябва да реагираме своевременно и уведомяваме клиента, че трябва да предостави нови снимки. Ако е необходимо и се затруднявате със снимковия материал, ние можем да закупим от Ваше име снимки от сайтовете за сток фотографии с необходимото качество и подходяща визия.

3. Предложение за дизайн. Базирано на събеседването и изпратените материали, ще Ви предложим дизайн за одобрение, по който да започнем работа.

4. Фактическо изграждане на сайта. Това включва инсталиране на системата, настройване на менюта, попълване на страници, закупуване на домейн и хостинг при необходимост. В процеса на изграждане на сайта, той остава заключен за случайни потребители и за търсачките, а клиентът има достъп с парола.

5. Оптимизация на сайта. При предаване на сайта, Вашият сайт ще бъде с необходимите настройки за стандартна оптимизация, но като цяло оптимизацията зависи изключително много и от текстовете в сайта и наситеността им с ключови думи. Затова ако не умеете да пишете текстове, си заслужава да потърсите копирайтър (ако темата е специфична). Ако текстовете не изискват специфични познания и комптентност, ние можем да Ви помогнем (преглед на текст се заплаща допълнително).

Могат да бъдат инсталирани и допълнителни модули за по-висока степен на защита или оптимизация на сайта, които се заплащат допълнително.

Изготвяне на оферта

За да Ви предложим най-добрата цена, е необходимо да ни запознаете с целите на Вашия бъдещ сайт. За да преценим степента на сложност на изработка, съответно необходимото време и да калкулираме цена, ние трябва да знаем каква ще е структурата на сайта, ако има продукти в него, колко на брой приблизително ще бъдат (първоначално и в перспектива).

Цена и срок на изработка

Цената за уебсайт започва от 900лв. и зависи от степента на сложност, желаната функционалност и други фактори. Заплащането се извършва на две равни вноски, първата преди започване на работа, втората - при завършен проект, преди преместване на сайта на сървър на клиента.

Срокът на изработка може да варира в зависимост от работата, която трябва да се свърши по сайта.

За да получите възможно най-добра оферта от нас, моля изпратете ни запитване.

Поддръжка на сайт

В поддръжката на сайта могат да бъдат включени различни дейности като регулярен ъпдейт на системата, бекъп, обновяване и качване на информация и т.н. Поддръжката може да е с месечна такса или еднократно заплащане, когато е необходима намеса по сайта.

Хостинг и домейн се заплащат на годишна база към провайдърите, от които сте ги закупили. Добре ще е да ни попитате за съвет, преди да закупите хостинг или домейн самостоятелно, за да избегнете закупуването на неподходящ домейн или хостинг план.