Уеб дизайн и изработка на уеб сайт

Изработка на уеб сайт

Изработка на порфолио уеб сайт, фирмен уеб сайт, продуктов каталог или електронен магазин.

Обърнете се към нас за изработка на малък или голям сайт, с различна степен на сложност на изпълнението. Ние Ви гарантираме изработка на уеб сайт съобразен с последните технологии и тенденции в уеб дизайна, SEO оптимизация и адекватна поддръжка.

Някои от сайтовете, изработени от нас

Изработка на булчински уебсайт
Уебсайт на Чистолино
Уебсайт на счетоводна кантора Финтекс
Медицински уебсайт
изработка на онлайн магазин на моден бранд Kava Fashion
Уебсайт на адвокатска кантора Такев
Изработка на бизнес уебсайт
Уебсайт на моден бранд Flair
изработка на сайт за ремонти
Уебсайт на спортен бранд Procast
Уебсайт на компания за контейнери
Специализиран медицински уебсайт
Изработка на уебсайт
Уебсайт на счетоводна кантора
Уебсайт за яхти
Уебсайт на фирма за производство на мебели
Уебсайт на агенция за преводи Via Litera
Уебсайт на звукозаписно студио
Уебсайт на диригента Кръстин Настев
Уебсайт на училище
Уебсайт на керамично студио

Етапи на изграждане на един уеб сайт

1. Събеседване. Преди да започнем работа по Вашия бъдещ сайт, първоначално ще събеседваме с вас, за да уточним маркетинговите цели, които желаете да постигнете с него, ще обсъдим Вашите изисквания и виждания за това как трябва да изглежда сайта. Понякога идеите на клиента не винаги са удачни, в такъв случай предлагаме алтернативни решения. Тук е времето да се обсъди и структурата на сайта. Колкото повече информация имаме предварително, толкова по-дубър ще е крайният резултат.

2. Изпращане на текстове и снимки. Всички материали за сайта трябва да бъдат предоставени предварително, за да можем да съобразим визията и структурата на сайта с тях. Често се случва да ни предоставят снимки с лошо качество, малък размер или без право на ползване. Тогава трябва да реагираме своевременно и уведомяваме клиента, че трябва да предостави нови снимки. Ако е необходимо и се затруднявате със снимковия материал, ние можем да закупим от Ваше име снимки от сайтовете за сток фотографии с необходимото качество и подходяща визия.

3. Предложение за дизайн. Базирано на събеседването и изпратените материали, ще Ви предложим дизайн за одобрение, по който да започнем работа.

4. Фактическо изграждане на сайта. Това включва инсталиране на системата, настройване на менюта, попълване на страници, закупуване на домейн и хостинг при необходимост. В процеса на изграждане на сайта, той остава заключен за случайни потребители и за търсачките, а клиентът има достъп с парола.

5. Оптимизация на сайта. При предаване на сайта, Вашият сайт ще бъде с необходимите настройки за стандартна оптимизация, но като цяло оптимизацията зависи изключително много и от текстовете в сайта и наситеността им с ключови думи. Затова ако не умеете да пишете текстове, си заслужава да потърсите копирайтър (ако темата е специфична). Ако текстовете не изискват специфични познания и комптентност, ние можем да Ви помогнем (преглед на текст се заплаща допълнително).

Могат да бъдат инсталирани и допълнителни модули за по-висока степен на защита или оптимизация на сайта, които се заплащат допълнително.

Изготвяне на оферта за уеб сайт

За да Ви предложим най-добрата цена за изработка на уеб сайт, е необходимо да ни запознаете с целите на Вашия бъдещ сайт. Добре е да знаем каква ще е структурата на бъдещия уеб сайт, на колко езика ще бъде, ако е електронен магазин, колко на брой приблизително ще бъдат продуктите и категориите в него (първоначално и в перспектива). Това ще ни даде възможност да преценим степента на сложност на изработка на уеб сайта и необходимото време за създаването му, а от там и да калкулираме най-добрата цена.

Цена и срок на изработка на уеб сайт

Цената за изграждане на уеб сайт започва от 1600лв. и зависи от степента на сложност, желаната функционалност и други фактори. Цената за изработка на уеб сайт при нас е комплексна и включва пълно изграждане и SEO оптимизация на сайта, техническо прилагане на GDPR, оптимизирани версии за таблет и мобилен телефон и инсталиране на антихакерска защитна стена.

Срокът на изработка може да варира в зависимост от обема работа, сложността и типа на уеб сайта. Най-бързо се изработва фирмен уеб сайт тип визитка, а най-сложен е многоезичен електронен магазин с онлайн плащания.

За да получите възможно най-добра оферта от нас, моля изпратете ни запитване.

Поддръжка на готов уеб сайт

В поддръжката на сайта могат да бъдат включени различни дейности като регулярен ъпдейт на системата, бекъп, обновяване и качване на информация, антивирусна защита и защита от хакери и т.н. Поддръжката може да е с месечна такса или еднократно заплащане, когато е необходима намеса по сайта.

Хостинг и домейн се заплащат на годишна база към провайдърите, от които сте ги закупили. Добре ще е да ни попитате за съвет, преди да закупите хостинг или домейн самостоятелно, за да избегнете закупуването на неподходящ домейн или хостинг план.