Реклама в социални мрежи

Реклама в Instagram и Facebook

Онлайн присъствието ви няма да е завършено, ако присъствате в поне една от най-популярните социални мрежи. Create Designs ще помогне на вашия бранд да бъде забелязан в Instagram и Facebook.

"Това, което Вие наричате Любов, е измислено от хора като мен, за да продаваме дрехи и бижута на жените."

Един малко преиначен, но много верен цитат от филм. Рекламата особено рекламата в социалните мрежи създава емоции, чувства, тя ангажира и вълнува.

Showcase

Image
Реклама в инстаграм и фейсбук на козметична марка
Image
Реклама в инстаграм и фейсбук на козметичен бранд
Image
Image
Image
поддръжка на Инстаграм акаунт Kava Fashion
Image
фейсбук хедърна снимка
фейсбук хедърна снимка
Социалните мрежи днес са най-бързият начин, по който компаниите достигат аудиторията си и я ангажират. Крайната цел за нас, като маркетолози, не е просто да помогнем за бързата продажба на вашите продукти или услуги, а да ангажираме вниманието на вашите клиенти така, че да ги превърнем в лоялни потребители и фенове на марката:

  • Копирайтинг - създаване на креативен текст, насочен към потребителите.
  • Криейтив - създаване на грабващи окото изображения за пост или стори - колажи, темплейти, обработка на снимки, изображения за слайд или видео.
  • Игри за социални мрежи - от създаването на концепцията, правилата и изображенията до обявяване на победители и насочване на вниманието към следващата инициатива на бранда.
  • Инстаграм - създаване на предварителен визуален план в грид за постингите, за да може вашата стена да изглежда красиво и едностилно.
  • Промо оферти - създаване на концепция и изпълнение за различен тип промоционални оферти
  • Проследяване и анализ на резултатите от вашата реклама във времето.
  • Кризисен мениджмънт - отговаряне на коментари и съобщения на недоволни клиенти; публикуване на специални постинги, когато компанията ви се намира в трудна позиция.


Създаване на брандинг за вашата марка за социалните мрежи - особено необходимо, ако все още нямате BrandBook. Брандингът за социални мрежи гарантира използване на еднакви шрифтове, цветове, типове изображения и език във вашите постинги и сторита в социалните мрежи, за може вашите постове да бъдат разпознаваеми дори и без вашето лого да присъства върху тях. Брандингът ще помогне с течение на времето за налагане на вашата марка и ще повиши разпознаваемостта ѝ сред конкурентните марки. Резултатите от брандинга не са пряко измерими, както е при конверсиите при стандартните реклами, но брандингът е не по-малко важен от всеки друг тип реклама и се отплаща добре в дългосрочен план.